Otvaranje HOTEL CENTAR No1, Beograd – 25.07.2019.

HOTEL CENTAR No1
BEOGRAD

Garni Hotel Centar No1, koji se nalazi u Kolarčevoj ulici u Beogradu, u bivšoj zgradi Jugoeksporta, primiće prve goste u petak, 26.07.2019. godine, dok je svečano otvaranje predvidjeno za početak septembra istovremeno sa zvaničnim otvaranjem i puštanjem u rad saobraćajnice na Trgu Republike.
Jedna od najlepših zgrada u Beogradu, izgradjena davne 1923. godine po projektu najpoznatijeg češkog arhitekte toga vremena Matije Bleha, pre drugog svetskog rata bila je filijala Jugoslovenske banke, da bi 1947. godine postala vlasništvo Jugoeksporta. Nakon kupovine zgrade 2016. godine, IM Matijević je uz investiciju od gotovo 15 miliona eura, ovu reprezentativnu gradjevinu sagradjenu u duhu akademizma, rekonstruisala i pretvorila u luksuzni hotel sa 4 zvezdice. Prilikom renoviranja, fasada je ostala nepromenjena u odnosu na njen prvobitni izgled i kao takva predstavlja kulturno dobro grada Beograda.
Hotel raspolaže sa 68 moderno opremljenih smeštajnih jedinica različitih tipova i veličina, koje su prilagodjene zahtevima pre svega poslovnih gostiju, ali i onih koji u Beograd dolaze turistički, a očekuju najviši nivo usluge. Svaka soba i apartman nose prepoznatljivi spoj tradicionalnog šika i modernog dizajna, koje uz komfor krasi i fantastičan pogled na Trg Republike. Ljubazno i profesionalno osoblje hotela, kao i dodatni sadržaji koji su predvidjeni, učiniće da Hotel Centar No1 postane omiljeno odredište posetilaca naše prestonice.

IM MATIJEVIĆ DOO Novi Sad,
kontakt osoba: Bojana Dašić, direktor Centar No.1 DOO Beograd
kontakt tel.: 064/6470439