POTREBNE NAMIRNICE



* 200 g ćurećeg ili pilećeg dimljenog filea (možete koristiti bilo koju pica šunku, pečenicu, suvi vrat i sl.)
* 200 g kačkavalja
* 1 kisela pavlaka
* 200 ml kečapa
* 200 ml neutralne pavlake za kuvanje

NAPOMENA

ZA PRIPREMU PALAČINKI TREBA VREMENA I STRPLJENJA, ALI SVE OSTALO JE VEOMA LAKO. OVO JELO MOŽE SE SLUŽITI I KAO DORUČAK I KAO RUČAK I KAO VEČERA. PREPORUČUJE SE SVIM LJUBITELJIMA PICA UKUSA!
PRIPREMA

1.
Palačinku premazati kašikom pavlake i malo kečapa. Zatim staviti staviti šnit dimljenog filea i posuti rendanim sirom. Palačinku uviti i staviti u podmazan đuveč pleh ili vatrostalnu posudu.

2.
Nastaviti sa filovanjem i ređanjem palačinki dok ne popunite pleh ili činiju.

3.
Ukoliko je preostalo sira posuti ga preko i sve preliti neutralnom pavlakom, tako da dobro prodre između palačinki.

4.
Zapeći u dobro zagrejanoj rerni oko 25-30 minuta.

U nastavku pogledajte kako je izgledala priprema.