kobasice matijevic

Kobasice

Kao i kod svih mesa, peći na grill tiganju ili roštilju na umerenoj vatri i servirati i konzumirati toplo.

Pročitaj više
pizza pepperoni

Pizza peperoni (kulen)

U našem slučaju izabrana je gotova podloga za picu jer u mnogome olakšava način pripreme, a i sama kobasica peperoni...

Pročitaj više
jagnjetina-med-mleko

Jagnjetina u medu i mleku

Jagnjetinu i povrće sve osim krompira kuvati zajedno. Na pola kuvanja dodati mleko i med. Krompir kuvati odvojeno i dodati...

Pročitaj više
damen steak

Damen steak

Prethodno posoljeno meso peći na grill tiganju ili roštilju. Pred kraj pečenja, svrha postaviti kolutove ananasa, sir rendani i paradajz...

Pročitaj više
mesani-rostilj

Mešani roštilj

Sve od mesa iz programa Industrije mesa Matijević izmarinirati, peći na umerenoj vatri. Koristiti za premazivanje mešavinu ulja, belog luka,...

Pročitaj više
raznjici Matijevic

Ražnjići

Meso izmarinirati do 2 sata pre pripreme. Peći na grill tiganju ili roštilju. Servirati sa pečenim krompirom i sitno sečenim...

Pročitaj više