piletina-gorgonzola

Piletina u gorgonzola sosu

Pre pečenja meso posoliti i pobiberiti po ukusu. Peći na laganoj vatri. Kada je meso pripremljeno 80% prebaciti u posudu...

Pročitaj više
gurmanska-pljeskavica

Gurmanska pljeskavica od mesa za roštilj masu matijević

Sjediniti roštilj masu sa kulenom, paprikom i sirom. Peći na roštilju na srednjoj temperaturi i po ukusu vašeg kuvara najbolje...

Pročitaj više
cevapi-sa-kajmakom

Matijević ćevapčići zapečeni u rerni sa crvenom paprikom i kajmakom

Ćevapčiće posle pečenja na tavi ili roštilju prebaciti u vatrostalnu posudu, pomešati sa crvenom paprikom, staviti kajmaka i peći u...

Pročitaj više
pileci-batak

Pečeni pileći batak – dobra domaćica

Batak možemo peći na roštilju ili rerni, a predhodno pripremljeno povrće (kiseli krastavac, luk, kuvani krompir, šampinjoni..) propržiti na vreloj...

Pročitaj više
piletina-sa-spanacem

Punjeni pileći file sa matijević pršutom i crvenom paprikom na podlozi od spanaća i milerama

Pileći file otvoriti, napuniti paprikom, blago posoliti, ostaviti da stoji do 20 min, peći na umerenoj vatri na tiganju, pred...

Pročitaj više
pileci-file-sa-sirom

Pileći file pod sirom i pršutom

Pileći file ne lupati, samo odstraniti unutrašnji file, peći na jačoj vatri, pred kraj pečenja na file položiti sir i...

Pročitaj više