Kesadilja sa mlevenim junećim mesom

Sastojci:

4 tortilje
250 g mlevene junetine
1 glavica luka 
1/2 crvene paprike, 
1/2 zelene paprike, 
2 paradajza 
200 g ementaler sira
Ulje
Kari začin
Biber
1  goveđa kocka 

Priprema:

  1. Narendajte sir, a zatim u teflonskom tiganju dobro zagrejte tortilju.
  2. Narendani sir pospite, zatim dodajte nadev, nekoliko kriški paradajza, pa ponovo sir.
  3. Preklopite tortilju I dobro je zapecite.
  4. Crvenu i zelenu paprika potrebno je da iseckate na štapiće, a paradajz na kolutove. 
  5. U tiganju zagrejte ulje, a zatim oko 5 minuta pržite luk i paprika.
  6. Kada se povrće proprži dodajte 250g mlevenog mesa, goveđu kocku i biber.
  7. Dinstajte još nekoliko minuta, a zatim dodajte kari začin.
  8. Sve dobro sjedinite, začinite i kuvajte još 8 minuta.  

Pogledaj i ostale recepte:

Budi u toku sa najnovijim ponudama

Šaljemo ti akcije na mail!