SASTOJCI

*1 pakovanje tortilji Tortilla Mexicana Grandissima
*2 čena belog luka
*3 kašike putera
*2 dl mleka
*1 kašika brašna
*1 kašika karija
*1 veza peršuna
*400g junećeg mesa iseckanog na komadiće
*1 mala glavica crnog luka
*1 kašičica bibera
*1 kašičica čili paprike
*1 paprika
*Začini po želji:
*biber, so
*čeri paradajz
*maslinovo ulje
*pola veze sitno seckanog peršuna
*salata sinfonija

PRIPREMA

1.
Crni luk sitno isecite pa propržite na maslinovom ulju.

2.
Kada luk postane zlatno smeđe boje dodajte meso pa dinstajte uz povremeno mešanje.

3.
Dodajte papriku i začine. Krčkajte dok sva tečnost ne ispari.
U međuvremenu zagrejte tortilje sa obe strane, pa potom filujte tortilje nadevom.

4.
Prvo stavite sos od karija, a zatim meso, paradajz, salatu sinfoniju i sitno sečen peršun.

5.
Uvijajte tortilje kako vam je najlakše i uživajte!