SASTOJCI
*hleb – 6 kriški tost hleba
*Njegoški pršut – 4 listića (oko 40g)
*MATIJEVIĆ šunka – 2 lista
*MATIJEVIĆ pančeta – 6 tankih listova
*Iceberg salata – 100g
*2 paradajza
*Jaja – 4 kom
*Kačkavalj – 6 lista
*Majonez – 2 kašičice
*Pavlaka – 2 kašičice
*So & biber – po ukusu
PRIPREMA
1.
Sitno iseckajte Iceberg salatu i pomešajte je sa majonezom i pavlakom. Po potrebi dodajte malo soli i bibera.
2.
Kratko ispržite slaninu da postane hrskava i potom je stavite na ubrus da upije masnoću.
3.
Umutite jaja i razlijte ih na pleh da se isprže tako da ispadne tanak sloj.
4.
Paradajz isecite na kolutove.
5.
Šunku, kačkavalj, i njegušku pršutu, isecite na tanke listiće.
6.
Servira se tri parčeta tost hleba po osobi.
7.
Tostirajte samo parčiće koji idu u sredinu sendviča da bi ispali hrskavi.
Prijatno!