SASTOJCI

*hleb – 6 kriški tost hleba

*Njegoški pršut – 4 listića (oko 40g)

*MATIJEVIĆ šunka – 2 lista

*MATIJEVIĆ pančeta – 6 tankih listova

*Iceberg salata – 100g

*2 paradajza

*Jaja – 4 kom

*Kačkavalj – 6 lista

*Majonez – 2 kašičice

*Pavlaka – 2 kašičice

*So & biber – po ukusu

PRIPREMA

1.

Sitno iseckajte Iceberg salatu i pomešajte je sa majonezom i pavlakom. Po potrebi dodajte malo soli  i bibera.
2.

Kratko ispržite slaninu da postane hrskava i potom je stavite na ubrus da upije masnoću.
3.

Umutite jaja i razlijte ih na pleh da se isprže tako da ispadne tanak sloj.
4.

Paradajz isecite na kolutove.
5.

Šunku, kačkavalj, i njegušku pršutu, isecite na tanke listiće.
6.

Servira se tri parčeta tost hleba po osobi.
7.

Tostirajte samo parčiće koji idu u sredinu sendviča da bi ispali hrskavi.

Prijatno!