Konkurs – Vaši maštoviti obroci - Matijevic

Da li ste majstor kuvarskog zanata, pa svoje goste i porodicu uvek iznenadite nekom tajnom recepturom, i jelom koje ste pomno osmislili tako da se razlikuje od svega drugog što je iko ikad probao?

Ili možda umetnik u kuhinji, koji umesto da planira nabavku i obroke, magiju pravi od čega stigne – a tako nastanu neke neverovatne kombinacije?

Ili totalni amater koji traži najlakši i najbrži način da pojede nešto ukusno?

Na koji god način da ste došli do zanimljivih kombinacija i čarobnih ukusa – voleli bismo da ih čujemo!

Da li je u pitanju tajni začin, drugačija vrsta pripreme hrane, nespojiv spoj namirnica ili ukusa – podelite s nama svoj maštovit recept, a mi ćemo ga zajedno sa drugim bajkovitim idejama podeliti na našem sajtu.

Naš žiri će odabrati 10 najkreativnijih jela do 23.9.2022. i autorima pokloniti Matijević paket – za još mnoooštvo maštovitih obroka.

Pošalji recept

  Pravila konkursa:

  Učesnik u konkursu može biti svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji.

  Učesnik putem sajta matijevic.rs šalje svoj recept, a IM Matijević ga objavljuje na istom sajtu.

  Svaki učesnik snosi odgovornost za autentičnost svog recepta i daje saglasnost za objavljivanje i da za recept ima autorsko pravo, odnosno, da on lično snosi odgovornost ukoliko je tekst plagijat. Svaki učesnik snosi odgovornost za sadržaj teksta koji šalje.

  Biće objavljeno maksimum 15 recepata od jednog autora.

  Organizator konkursa objavljuje recept u izvornom obliku u kom ga je učesnik poslao, osim u slučaju da u tekstu postoji neprimeren sadržaj ili da nije ispoštovana forma recepta koja se sastoji iz nekoliko odeljaka. Organizator konkursa nije ni na koji način odgovoran za tekstualni sadržaj recepta.

  Konkurs traje od 19.8. do 23.9.2022. a najkreativnije autore ćemo obradovati poklonom. Najkreativnije recepte bira stručni žiri koji se sastoji od food blogera i kuvara, po kriterijumu: originalnost recepta, izvodljivosti, ukusa i prezentacije . Biće odabrano deset autora kojima će IM Matijević poslati poklon paket svojih proizvoda. Spisak izabranih autora koji su imali najkreativniji recept biće objavljen 29.9.2022. na sajtu matijevic.rs u odeljku Vesti.

  Podaci koji su vidljivi na objavljenom receptu su Ime i Prezime autora, Naziv recepta, Sastojci i Priprema, dok se Adresa, Broj telefona i e-mail adresa ne objavljuju, već služe organizatoru konkursa isključivo da stupi u kontakt sa autorima kojima treba da pošalje poklone, i nakon konkursa ih neće koristiti ni u koje druge svrhe.

   

  Neposrednim učešćem u konkursu korisnik prihvata sva prava i obaveze iz ovih Pravila.

  Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena u IM Matijević, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa, njihovi recepti mogu biti objavljeni, ali ne mogu biti odabrani.

  IM Matijević ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja nastane zloupotrebom ovog konkursa, a koja se na taj način od strane učesnika ili trećih lica nanese bilo drugim učesnicima konkursa, bilo trećim licima.

  IM Matijević  ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa dobitnicima u roku određenom u ovim pravilima.

  Rok za dostavu poklon paketa je 30 dana od završetka konkursa.