SASTOJCI

*400 g domaće taljatela testenine
*400 g MATIJEVIĆ junećeg bifteka
*400 g seckanog paradajza
*300g seckane paprike
*40 g začinskog svežeg bilja (vlasac, rukola)
*0.8 dcl maslinovog ulja
*400 g Grana padano sira
*4 g bibera

PRIPREMA

1.
Naseckate paradajz i paprika.

2.
Biftek isečete na tagliatu (režnjeve).

3.
Ubacite prvo biftek u tiganj , zatim dodate paradajz i papriku.

4.
Na povrće i meso dodajte  taljatele.

5.
Poklopite i stavite na srednju temperaturu 160°C da se kuva 2 minuta, zatim smanjite temperaturu na 90°C i lagano kuvajte još 10 minuta.

6.
Kada je testenina kuvana, isključite izvor toplote i dodate maslivno ulje i sveže začinsko bilje.

7.
Lagano promešajte.

8.
Dodate biber po želji, još svežeg začinskog bilja i listiće Grana Padano sira.