SASTOJCI
* 5 kašika soja sosa
* 2 kašike vode
* 2 kašike pirinčanog sirćeta
* 2 kašike meda
* 1 kašika kukuruznog skroba
* 1 kašika sitno seckanog đumbira
* 2 čena belog luka
* 700 grama pilećih prsa
* Susam
PRIPREMA
1.
U manjoj posudici pomešajte soja sos, vodu, pirinčano sirće, med, kukuruzni skrob, đumbir i beli luk. Pustite da se sastojci dobro spoje.
2.
Piletinu naseckajte na manje kockice i posolite.
3.
Dodajte ulje i zapržite piletinu sa svih strana.
Pecite oko 7 minuta.
4.
Sos dobro promešajte, pa ga dodajte piletini i kuvajte na laganoj vatri još oko pet minuta.
5.
Dodajte susam, a možete posuti i sitno seckani mladi luk.
Prijatno!