SASTOJCI
* 600 g MATIJEVIĆ pilećeg belog mesa
* 100 g krem sira sa začinskim biljem
* 150 g tanko isečene mesnate slanine
* 3 struka sremuša ili 3 veća češnja belog luka
* suvi biljni začin
* mleveni crni biber
* senf
PRIPREMA
1.
Pileće meso iseći na tri veća parčeta.
2.
Svako parče zaseći preko sredine (ali ne do kraja) i napraviti kao “džep”, koji će poslužiti za punjenje mesa.
3.
Svako parče mesa blago otvoriti i sa obe strane posuti biberom i suvim biljnim začinom.
4.
Premazati obe strane, sa po 1/2 male kašičice senfa.
5.
Preko senfa, sada samo na jednu stranu mesa, staviti po punu kašičicu krem sira i ravnomerno ga rasporediti.
6.
Na kraju staviti po jedan struk sremuša. Preklopiti suprotnu stranu mesa.
7.
Isti postupak ponoviti i sa ostala dva parčeta mesa.