SASTOJCI

* 600 g MATIJEVIĆ pilećeg belog mesa
* 100 g krem sira sa začinskim biljem
* 150 g tanko isečene mesnate slanine
* 3 struka sremuša ili 3 veća češnja belog luka
* suvi biljni začin
* mleveni crni biber
* senf

PRIPREMA

1.
Pileće meso iseći na tri veća parčeta.

2.
Svako parče zaseći preko sredine (ali ne do kraja) i napraviti kao “džep”, koji će poslužiti za punjenje mesa.

3.
Svako parče mesa blago otvoriti i sa obe strane posuti biberom i suvim biljnim začinom.

4.
Premazati obe strane, sa po 1/2 male kašičice senfa.

5.
Preko senfa, sada samo na jednu stranu mesa, staviti po punu kašičicu krem sira i ravnomerno ga rasporediti.

6.
Na kraju staviti po jedan struk sremuša. Preklopiti suprotnu stranu mesa.

7.
Isti postupak ponoviti i sa ostala dva parčeta mesa.