Sastojci:

4 tortilje
250 g mlevene junetine
1 glavica luka
1/2 crvene paprike, 
1/2 zelene paprike, 
2 paradajza 
200 g ementaler sira
Ulje
Kari začin
Biber
1 goveđa kocka 

 

Priprema:

  1. Crvenu i zelenu paprika potrebno je da iseckate na štapiće, a paradajz na kolutove. 
  2. U tiganju zagrejte ulje, a zatim oko 5 minuta pržite luk i paprika. Kada se povrće proprži dodajte 250g mlevenog mesa, goveđu kocku i biber. Dinstajte još nekoliko minuta, a zatim dodajte kari začin. Sve dobro sjedinite, začinite i kuvajte još 8 minuta.  
  3. Narendajte sir, a zatim u teflonskom tiganju dobro zagrejte tortilju. Narendani sir pospite, zatim dodajte nadev, nekoliko kriški paradajza, pa ponovo sir. Preklopite tortilju I dobro je zapecite.